dimarts, 16 de gener de 2018

PROJECTES 4T

PROJECTE 4T A: Com serà el món d'aqui vint anys?


El projecte de quart A ens hem plantejat com serà el món que els envoltarà en un futur.
Dins l'àrea d'educació física hem pensat com podrien ser els esports o com evolucionaran els que hi ha.

Els alumnes, ens hem dividits per grups i hem estat dissenyant diferent esports que pròximament practicarem.

Aquí estem treballant de valent dissenyant els esports!


Després del disseny dels esports, cada grup els hem presentat i explicat a la resta de companys. Un cop presentat els hem practicat al pati de l'escola.
Gràcies a aquest projecte hem pensat com podrien ser els esports en un futur, hem fet presentacions davant de públic i hem fet de mestres.

Aquí podeu veure algunes fotos més de les sessions.

FOTOGRAFIES! 


PROJECTE 4T B: Si esgotem els recursos naturals, tornarem a l'edat de pedra?

A educació física per tal de posar en pràctica l'estudi del nostre projecte hem dissenyat un joc de rol.
El joc consisteix en què dues civilitzacions han de construir tots els edificis que un poble civilitzat necessita: escola, ajuntament, hospital, centre comercial...
Per tal de poder construir aquests edificis necessitarem recursos naturals, que haurem d'aconseguir. Un cop finalitzem la partida podrem veure a quines conclusions podem arribar!

Dissenyant el nostre "rol-play".


Després de dissenyar el joc de rol el vam posar en pràctica. Vam poder observar que superant les proves establertes, cada civilització podia obtenir els recursos no renovables per poder construir les edificacions. Tot jugant vam arribar a la situació que els recursos no renovables (fusta, carbó, ferro, petroli) es van esgotar. Arribat a aquest punt ens vam reunir i vam fer la reflexió del que pot passar a la terra si anem malbaratant els recursos. Durant aquesta reflexió també va sortir que hauriem d'utilitzar més els recursos renovables (energia solar, energia eòlica...).

FOTOGRAFIES!